Born from friendship: Collectif loves TopVintage collectie

‘’And by loves, we mean really loves!’’ Iedereen kent het merk wel en bijna iedere vintage lovin’ lady heeft minstens één item van dit merk in haar kast hangen: Collectif! Al jarenlang mogen wij als TopVintage dit geweldige, op vintage geïnspireerde merk aanbieden (en dragen ;-)) en de vriendschap is dan ook door de jaren heen gegroeid en gegroeid… met als resultaat: een fantastische collaboration die exclusief bij Collectif en TopVintage verkrijgbaar is! Ja, je leest het goed. Een samensmelting van de creatieve breinen van je twee favoriete (web)shops. It’s like unicorns and rainbows!

Naast de gebruikelijke, obviously onweerstaanbare autumn/winter collectie van Collectif zijn afgelopen seizoen de eerste pareltjes van deze samenwerking online verschenen. Je hebt ze vast gezien of zelfs in je kast hangen (jup, guilty!). Laat mij even je geheugen opfrissen. Favorieten zoals de Hollie Velvet Dress, Alexa Swing Skirt, Caterina Swing Dress en de Bonnie Trousers in nieuwe kleuren en onweerstaanbare prints. Sta je al met een voet op een roze wolk? Dan wacht maar tot je de spring/summer ’20 collectie ontdekt…

‘’Life is a retro fair, with some moments even more spectacular than others…’’
…en de lancering van de spring/summer collectie is zo’n mind blowing moment! De creatieve teams van TopVintage en Collectif zijn weer samengekomen om jouw dromen werkelijkheid te maken. Wat je terug gaat vinden zijn unieke prints, nieuwe stijltjes en welbekende favorieten met een twist. En wat is een collectie zonder thema? 😉 Mocht je de hint eerder in dit bericht nog niet gespot hebben, dan is dat geen probleem. Ik geef je maar al te graag een sfeerimpressie, oftewel een rondleiding door de droom die ‘’retro fair’’ heet.

Enter the retro fair
Gekleurde lampjes verlichten de ingang. Kom je mee naar binnen? Ik heb de tickets! Eerst een ritje in het reuzenrad, zodat we de kermis goed in kaart kunnen brengen en onze route kunnen uitstippelen. Wat? Heb je hoogtevrees?! Maak je gordel maar goed vast. Ah, ik zie het al! Laten we eerst de grote rode circustent bezoeken, daarna een rondje in de carrousel maken en als laatste een heerlijke bak popcorn halen! Zo, die hoogte viel best mee, toch? 😉

Daar is de circustent. Bij binnenkomst staat er een vriendelijke clown in een harlequin pak met ballonnen in zijn handen. Hij reikt je een ballon aan en YES, het is een roze! Links in de hoek zet een jongleur zijn beste beentje voor. Hij gooit ballen, ringen én flessen door de lucht. Rechtsachter hangt er een dame gracieus in de ringen. Ze maakt meerdere koprollen, een rechte kaars en… WOW… wat was dat?! Een acrobaat in de trapeze komt voorbij gevlogen. Hij springt van de ene naar de andere trapeze als een Maki die van tak naar tak springt. Kom, laten we een ritje gaan maken op de carrousel!

This never gets old! De mooi versierde paardjes gaan op en neer, terwijl de carrousel rondjes draait. Zóveel rondjes, dat ons hoofd lichtjes begint te tollen. Er is maar een manier om dat te verhelpen… denk jij wat ik denk? 😉 POPCORN! Ik kan het al tot hier ruiken!

Twice the launch, twice the fun!
Ik zeg altijd: ‘’één is geen!’’. Een goed excuus dat perfect werkt in iedere situatie. Of het nou gaat om eten, kusjes of jurkjes van TopVintage. Ik vind het dan ook fantastisch dat de spring/summer collectie van Collectif loves TopVintage niet één lancering kent, maar liefst twee! Twee keer in spanning afwachten, twee keer omver geblazen worden door veel moois en twee keer een favoriet kunnen uitkiezen. Het eerste gedeelte van de collectie heb je natuurlijk al voorbij zien komen tijdens de eerste lancering. Je hebt met volle teugen kunnen genieten van zowel swing als pencil jurken, tops, rokken en dan die fantastische prints… dat kan alleen maar veel goeds beloven voor het tweede gedeelte! Hebben jullie tot nu toe al een favoriet? Mijn favoriet is de Caterina Sleeveless Pencil Dress so far, en mijn favoriet voor de tweede collectie bevat een van de printjes op de foto hieronder… woops… sneak peek alert ;-).A look in the future
De waarzegster op de retro fair heeft mij tijdens de rondleiding een geheimpje verteld… namelijk dat Collectif en TopVintage deze samenwerking, net als hun vriendschap, voort gaan zetten. Er wordt samen al hard gewerkt aan de autumn/winter ‘20 collectie *happy screaming*.

Say. No. More.
Naast welbekende favorieten van Collectif, zitten er ook twee compleet nieuwe stijltjes in de Collectif loves TopVintage spring/summer collectie. Heb jij ze al gespot? Stap op de roze wolk die je regelrecht naar de collectie brengt en droom weg in dit retro fair sprookje! Oh, en nog een tip: houd het Instagram en Facebook account van TopVintage goed in de gaten, second launch and amazing retro fair giveaways coming your way!

Sanne

Naast vintage markten afstruinen en de koekjestrommel kapen, schrijf ik graag en vind ik het heerlijk om met (retro) fashion bezig te zijn. Dit is niet alleen mijn beroep, maar ook mijn grootste passie. Life is pretty amazing :-).

Reacties