Een aantal pittige vragen aan…Rachel Frances

Haar prachtig blonde lokken, geweldige retro looks en heerlijk Brits accent; ik heb het natuurlijk over niemand minder dan pin-up lady Rachel Frances. Volg jij haar al op Instagram? Tijd voor een interview met deze beauty!

Wat is het meest gênante dat je ooit hebt meegemaakt?
”Nou, ik moest een keertje zó hard lachen dat ik ben gevallen en over de grond lag te rollen van het lachen. En dat dus in het openbaar.”🙈

Wat was je eerste vintage aankoop? Show us!
”Dat is deze prachtige blauwe sixties jurk (de foto is gemaakt in 2013)!”

Noem drie dingen waar je écht niet zonder kunt.
”Ik ben dol op lekker eten so that is definitely one 😉. Daarnaast kan ik echt niet zonder muziek en last but not least mijn familie en vrienden.”

Wat zijn jouw slechte gewoontes? 
”Zoals ik al aangaf ben ik gek op lekker eten en dan vooral fast food (waarschijnlijk ietsje te veel, oeps!). Daarnaast ben ik ook een echte zoetekauw; vooral chocolade en snoepjes eet ik nogal graag 🤩.‘’

Noem één ding dat je voor de rest van je leven zou willen doen?
”Wonen in het Kasteel van Assepoester in het Magic Kingdom in Disney World. Hier ben ik onlangs verloofd en dat magische moment zou ik telkens weer opnieuw willen beleven.” <3

Wat zijn jouw grootste turn-offs en turn-ons?
”Ik heb een hekel aan onbeleefde mensen, beleefdheid kost niets! En ik vind het een echte turn-on als iemand me aan het lachen maakt.”

Wat staat er op jouw bucket list?

”Ik wil graag alle Disneyparken bezoeken waar ik nog niet ben geweest zoals: Disneyland California, Tokyo Disneyland, Hong Kong Disneyland en Shanghai Disney. 
Ook wil ik nog graag al mijn favoriete bands live zien spelen. Ik ben ze langzaam aan het afstrepen van mijn lijstje!”

Heb je zelf nog vragen voor Rachel? Stel ze hieronder in een reactie!

Anne

Met een flinke dosis humor (why take life so serious) schrijf ik als vintage lovin' lady over alles wat te maken heeft met retro fashion & lifestyle. Mijn motto: Live life to the fullest!

Reacties