Freddie de flamingo wordt jouw nieuwe favoriete huisdier

Hij is knalroze; héél furry en lekker hysterisch; maak kennis met onze nieuwste goodie: Freddie de Flamingo! Heb jij hem al bij je TopVintage pakketje ontvangen? Of je hem nu vastmaakt aan je sleutelbos of favoriete handtas; Freddie maakt jouw leven compleet! Extra voordeel: Freddie hoef je niet uit te laten en heeft áltijd een goed humeur. That’s Freddie Flamazing! In dit exclusieve interview stelt hij zich graag aan je voor. 😉

Hi there, ik ben Freddie…
Ik zeg altijd maar zo: ‘’Always look on the pink side of life’’.  Met mijn positieve instelling en roze verschijning ben ik fulltime influencer #nofilterneeded. Love my job!
Ik ben gek op cupcakes met een dikke laag glazuur, heb een haat-liefdeverhouding met katten, ken alle nummers van Freddie Mercury uit mijn hoofd (en zing deze graag onder de douche) en ben verslaafd aan urenlang scrollen door Instagram. Volg me dus even via #freddieflamingo! Verder ben ik niet graag alleen. Word jij daarom mijn nieuwe maatje? Ik stel je niet teleur :-).

Shop jouw favoriete items bij TopVintage zodat wij elkaar snel in de armen kunnen sluiten (maar wees er snel bij want op is op). En als ik me er dan toch even mee mag bemoeien: deze roze retro items zijn echt fantastisch. 😉 Tot snel!

Anne

Met een flinke dosis humor (why take life so serious) schrijf ik als vintage lovin' lady over alles wat te maken heeft met retro fashion & lifestyle. Mijn motto: Live life to the fullest!

Reacties

Geef een reactie
 • Vangampelaere Evy

  Beste,
  Heb deze morgen 22/02 net een bestelling geplaatst en verheug me al enorm op Freddie de flamingo…of is dit enkel vanaf een bepaald aankoopbedrag?
  Roze gr, Evy

  • Anne Dolman

   Hi Evy, heb je Freddie inmiddels al kunnen omarmen? 🙂 Je krijgt de sleutelhanger inderdaad bij ieder aankoopbedrag (in februari en binnenkort weer in april!).
   Liefs, Anne

  • Joanna

   Hallo allemaal,
   Had al eerder wat besteld en Freddie kwam mee. Hoewel hij een haat-liefdeverhouding met katten heeft waren mijn Olli en Ruby helemaal weg van hem. Voor ik het in de gaten had was Freddie al uit de doos gehaald. Gelukkig zat er bij mijn 2e pakje ook nog eentje waar ik heel blij mee ben.
   Fluffy groetjes van ons.

  • Anne Dolman

   Hi Joanna, gelukkig is het een en al liefde tussen Freddie en Olli en Ruby. <3 Daar zijn we blij om! Veel plezier met de Freddie's :-D. Liefs, Anne

Geef een reactie