Onze favoriete date night looks

Heb je binnenkort een date night met je lover, beste vriendin of misschien wel je knappe buurman op de planning staan? Oh la la, wat leuk! Nu komt gelijk die oh zo belangrijke vraag: ‘’Wat trek ik aan?’’ Of je nu kiest voor een vrolijke swing jurk, die pittige rode pencil jurk of toch een stoere jumpsuit; zolang jij je er maar happy in voelt! Heb je even geen inspiratie? Deze vier TopVintage ladies schieten je te hulp! Zij showen jou hun favoriete date look en vertellen wat je meer over hun liefde voor een bepaalde decade, stijl of print. Van welke outfit gaat jouw retro hartje sneller kloppen?

TopVintage lady Sanne
Fun en flirty gaan hand in hand samen, net als mijn vriendin en ik. Daarnaast ben ik tot over mijn oren verliefd op de seventies style en bloemenprints. Ook niet onbelangrijk is draagcomfort, aangezien ik dat chocoladetoetje aan het eind van ons romantische etentje écht niet wil skippen ;-). Meng deze 5 elementen samen en daar is mijn perfecte date look: deze zwierige, gebloemde maxi beauty van Collectif. En als finishing touch: lak items om het geheel een classy twist te geven!

Shop de look van Sanne hier. 💋

TopVintage lady Auke
Polkadots are always a good idea! Deze vrolijke groene rok van King Louie is heerlijk luchtig, maar is toch erg stijlvol. Zeker gecombineerd met zwart en een paar mooie pumps is het voor mij een perfecte match voor een date! Van de mode uit de jaren 40 slaat mijn vintage hartje op hol, want wie houdt er nu niet van een beetje fourties flair? 😉
Shop de look van Auke hier. 💋

Topvintage lady Bente
Ik houd van 70s prints, de pasvorm en kleuren; oranje, roest en aardetinten zijn écht mijn favoriete kleuren! Met mijn groene ogen en oranje haar is het een match made in 70s heaven.

Mijn date look verschilt niet veel van mijn dagelijkse outfits want ik ben een grote fan van een eigen stijl hebben, jezelf zijn en spontane dates. Een leuk 70s jurkje met boots overdag kan zeker ook voor een romantisch etentje ’s avonds, uiteraard met een mooi paar pumps.

Shop de look van Bente hier. 💋

TopVintage lady Jana
Say it with flowers! Grote kleurige prints zijn mijn all-time favourites. Dus als ik uitga, horen die er gewoon bij; het maakt mij meteen happy! Deze swing dress vind ik dan ook perfect voor een date night. Ik voel me dan 100% zelfverzekerd!

Shop de look van Jana hier. 💋

Anne

Met een flinke dosis humor (why take life so serious) schrijf ik als vintage lovin' lady over alles wat te maken heeft met retro fashion & lifestyle. Mijn motto: Live life to the fullest!

Reacties