Organiseer een festival in je eigen tuin!

Ondanks dat de maatregelen overal versoepeld worden, zal de zomer er helaas toch iets anders uitzien dan gepland. Natuurlijk is gezond blijven het állerbelangrijkste, maar toch mag je stiekem wel een beetje balen dat al jouw geplande festivals (voorlopig) niet zullen doorgaan. Daar heb ik de pérfecte oplossing voor bedacht! Lees snel verder hoe je van deze zomer alsnog een feestje kunt maken.

  • Om te beginnen nodig je natuurlijk jouw trouwe festivalbuddies uit. Zorg dat er genoeg ruimte is om 1,5 meter afstand te houden in jouw tuin, dus kies een select groepje.
  • Hoe ga je de aankleding van jouw festival aanpakken? Je kunt een echt podium bouwen, een hangmat in een hoekje in de schaduw hangen om even lekker bij te komen, picknickkleedjes in het gras neerleggen en de tuin decoreren met kleurrijke lampjes.
  • Daarnaast is een festival is natuurlijk niet compleet zonder een échte festivaloutfit. Scoor een nieuwe outfit and you’re ready to party! Gezellige mensen, check. Decoratie, check. Festival outfit, check. 
  • Dan komt vrijwel het belangrijkste van jouw eigen festival in de tuin: de line up. Verzamel de beste live tracks van je favoriete bands en speel deze af via een speaker. Festival summer vibes gegarandeerd!
  • Maak een fruitige cocktailbar, dan kan het feestje écht niet meer stuk. Het grootste voordeel van deze private bar: er is géén wachtrij! Nog een extra bijkomend voordeel is dat je zo vaak als je wilt mag gaan voor een refill én je maakt hem precies zoals jij hem het liefst hebt. Extra aardbeien en munt in je verfrissende strawberry mojito, yummie!
  • Het volgende festivalpunt is dixies… Uh toiletten. Het mooie aan een festival in je eigen tuin is dat je jouw favoriete nummer niet hoeft te missen terwijl je in de wachtrij staat van de toiletten, want die is er niet! Tenminste, nooit zo lang als op het gemiddelde festival. 😉
  • Begin jij ook al trek te krijgen? Slinger die bbq maar aan, want dat smaakt toch het állerbeste bij die fruitige cocktails. Daarna is het weer tijd om lekker met de voetjes van de vloer te gaan op de dansvloer (ofja… het gras).
  • Voordat je het weet zit de eerste festivaldag er alweer op en wil je weer lekker in je slaapzak kruipen, want slapen in een tentje brengt tot het ultieme festivalgevoel met zich mee. Zet jouw tentje dus ook gewoon lekker op in de tuin! Check de weersverwachting wel even goed, anders kun je ook nog altijd kiezen voor glamping door jouw tentje in de woonkamer op te zetten. Zo hoef je niet door de modder te stappen om de volgende ochtend de douche in te springen. En ook hier weer: géén wachtrij. Na het douchen begint de nieuwe festivaldag alweer. Rise and shine, gorgeous! Zo’n festival in eigen tuin klinkt toch als dé ideale zomer!

Maxime

Naast mijn eternal love voor rode lipstick en eyeliner, houd ik ook ontzettend veel van reizen, shoppen, cactussen, sushi eten en spontane dingen doen. Les bitter, more glitter!

Reacties